Fjordfestivalsbilderna

Nu i lördags så hade jag lite av en jobbarfest inför Fjordfestivalen 2005. Förväntingarna var skyhöga över vad som skulle komma. Var även lite orolig för att alla som skulle komma inte skulle få plats i min inte jättestora lägenhet.

Nu var dock min oro helt i onödan eftersom vi fick ett bortfall på folk som skulle komma så att till och med Dr. Albans konsertarrangörer skulle höja lite på ögonbryna. Som tur var dock inte detta på något sett negativt utan vi fick en mera intim stämning på festen som visade sig vara mycket trevlig.

Bilderna denna gången blev tillslut 18 till antalet och dem hittar Ni som vanligt under Bilder och sedan Fester.

Jag fick för mig att springa runt lite med videokameran också. Denna lilla film är dock ingen jag kommer att lägga upp här på grund av platsbrist utan de som vill se den får väl höra av sig eller något.

  Kategorier: Bilder, Fest

  Kommentarer