Irriterande passagerare

I dag så slutade jag jobbet klockan 20:00 och vid den tiden är man ju ganska trött. Så det är underbart att sätta sig i bussen i 40 minuter och bara koppla av i lugn och ro. Detta är förståss fallet de allra flesta dagarna. Men så icke idag. Efter 3 minuters bussfärd vid Båberg så kom det in i bussen en tjej som skrek så högt i sin mobiltelefon att jag först inte trodde det var i telefonen hon pratade utan med någon annan person i den andra bussen rakt över gatan.

Männsikan i fråga hade sedan den goda smaken att sätta sig i sätet direkt bakom mig. För att beskriva ljudnivån här lite så var den såpass att när jag hade på musiken i hörlurarna på smärtgränsen så överröstade ändå männsikan bakom mig musiken.

Vid ett antal tillfällen så kom bussen in i ett dåligt täckningsområde vilket innebar att hon så högt hon bara kunde vrålade HALLÅ! upprepande gånger tills hon gav upp och la på. Det dröjde sedan varje gång ungefär 30 sekunder innan den andra personen var vänlig nog att ringa upp igen. Ja, Comviq kompis hade hon förståss så hon kunde prata hur länge som helst.

Att hon var oälskad berättade hon också för hela bussen och jag antar att de flesta i bussen inklusive mig förstod varför…

  Kategorier: Personligt

  Kommentarer