Där rök denna sommarens fotbollsspel

Jag vet sedan tidigare att jag inte skall spela fotboll inomhus då jag har stora problem med mina tånaglar. Ändå igår så stod jag där på en inomhusplan och skulle spela fotboll i ungefär 2 timmar som vi brukar köra. Naglarna höll i exakt 1 timme och 55 minuter. Då efter ett anfall när jag skall springa tillbaka så springer jag in i mig själv med vänsterfoten i högerfotens klack. Nageln bryts rakt upp och blod forsar ut där underifrån. Så för tillfället så sitter nageln bara fast i nagelbandet där uppe om man säger så.

Ja inte nog med det, innan dagen var slut skulle jag allt lyckas bryta upp min högerfots tånagel också. Det var när jag blivit hemskjutsad och skall gå ur bilen som den nageln fastnar i framsätets rygg. Även denna nagel bryts nu upp och sitter även den endast fast i det övre nagelbandet.

Så nu är det bara att vänta på att naglarna skall ramla av innan jag kan sparka boll igen. Smärtan att sparka boll med lösa tånaglar är olidligt så det är tyvärr inget alternativ.

Vad har vi då lärt oss av detta? Jo att man skall skita i att spela fotboll inomhus när det går alldeles utmärkt att göra detta utomhus såvida man inte vill riskera ett uppehåll på 3 månader.

  Kategorier: Fotboll

  Kommentarer