De fyra första dagarna

Nu har jag precis kommit hem efter att ha jobbat mina första fyra dagar som kassörska på Willys. Det är med blandade känslor jag tittar tillbaka på dessa dagar. Det har varit väldigt mycket folk inne under dessa dagar. Har verkligen haft fullt upp hela tiden. Lite småtårar i ögonen får jag allt när jag är borta på ”mina” gamla avdelningar och checkar läget där.

2 veckor i rad har jag nu jobbat, första dagen ledig är alltså i morgon. Sen 5 dagar arbete till innan jag har en 2 dagars helg helt fri från arbete. Skönt skall det bli.

Har hållt på med en ändring på sidan nu i cirka 2 veckor. Räknar med att det tar ett par veckor till innan den är helt färdig. Den syns redan nu på sidan men jag kommer inte avslöja vad det är innan det är helt färdigt. Inte så mycket att hänga i granen dock, bara ville göra Er lite smått nyfikna.

  Kategorier: Personligt, Uppdatering

  Kommentarer