Mycket nytt på sidan

Nu har jag kodat en poll till sidan. En poll är en slags röstnings mojäng där ni kan rösta på det alternativet som ni själva tycker. Eller tycka till om något som frågas. Tanken är att jag bytar fråga då jag tycker det finns tillräckligt svar för att visa resultatet sedan. Så efter 3 röster så är det nog ingen idé.

Sedan måste jag ju säga att denna har tagit 2 dagar att skriva. Den ser kanske inte så mycket ut för världen. Men faktum är att den sköter sig helt själv. När jag vill göra en ny fråga så skriver jag bara in frågan och upp till 10 alternativ till den. Därefter lagras den gamla pollen under länken Gamla Polls där alla gamla frågeställningar lagras. Du kan heller inte rösta 2 gånger från samma ip-nummer. Så vill du fuska med det så får du se till att byta dator.

Så som första officiella fråga har jag valt en som jag själv redan vet svaret på. Men svara gärna och så får jag ju se att pollen funkar även i praktiken också.

  Kategorier: Uppdatering

  Kommentarer