Fixat en del med sidan

Okey, nu medans jag sitter med skolarbetet i högsta hugg så tog jag mig en avstickare för att fixa till lite tekniska aspekter på denna sida. Jag har lagt till en räknare till höger på samtliga sidor som håller koll på hur många bilder jag har i databasen. För tillfället står den på 221 bilder, men det kommer öka med tiden. Därefter när jag ändå var i farten la jag till individuella räknare på bild länkarna så det syns hur många bilder i varje kategori som det finns.

Största ändringen är dock den som inte syns. Jag har lagt alla bilder på en sida istället för flera som det var förut. Detta har jag tänkt gjort från början egentligen men inte orkat med bara. Detta innebär att det är nästan 10 gånger lättare att lägga till nya bildkategorier. Vilket kommer ge att jag kan lägga till de bilder jag lovat tidigare utan att behöva skapa en ny sida för det.

  Kategorier: Uppdatering

  Kommentarer