Fixat alla sidor

I kväll har jag arbetat vidare med sidan så att den ska fungera så bra som möjligt. Alla sidor till höger som du ser är nu anpassade efter den här nygamla layouten. Inte nog med det, texten är även uppdaterad där den var utdaterad. Tex så har jag ändrat sidan Om mig så att det inte står att jag är en 32 åring samt lite annat smått och gott. Tycker sidorna ser skitsnygga ut. Sidan avklarade spel har jag uppdaterat med 2019 års spel. Det kommer att vara ett glapp mellan 2011 och 2019 eftersom jag inte skrev ner vilka spel jag hade klarat då.

Men inte nog med det. Jag har lagt till en helt ny sektion som jag kallar för Bilder kort och gott. Det är en återkomst av samma sektion som fanns tidigare på den här sida då den såg ut på det här viset också. Ännu finns där inga bilder, men jag tänker lägga ut lite bilder med jämna mellanrum. Än finns bara sidan Uddevalla. Men även det här kommer att växa och innehålla fler sidor ju längre tiden går.

  Kategorier: Uppdatering

  Kommentarer