Bjuder på en bild till

byfjorden2

Det är riktigt synd att de där fula industribyggnaderna förstör utsikten. Eller ja, heletsupplevelsen för hur fint det egentligen är nere vid Byfjorden. Tänk om man bara kunde ta bort de där. Borde inte några av alla de som har överklagat byggnationen av bion kunna engagera sig i att få bort det som är i vägen för deras havsutsikt eller något. I vilket fall som helst tänkte jag bara testa för att se hur det skulle kunna se ut om man tog bort dem. Nedan ser ni en bild där man slipper skiten, visst känns det öppnare och mycket trevligare helt plötsligt?

I övrigt är familjen just nu inne i stan för att fira kanelbullens dag. Jag ska hämta upp familjen om en timma ungefär så jag hoppas givetvis att jag ska kunna trixa till mig en kanelbulle jag också. Undrar om man inte skulle kunna baka surdegskanelbullar? Hmm, tåls att fundera på nu när jag har surdegen aktiv igen. I övrigt så har jag även uppdaterat länkarna uppe till höger. Under arkiv hittar du de gamla webbsidorna jag har gjort men även min gamla moblog(mobilblogg). Jag har givetvis anpassat sidorna så att de passar in i den här nya designen.

byfjorden2fix

  Kategorier: Bilder, Hemsidan

  Kommentarer

5 kommentarer to “Bjuder på en bild till”

 1. Ulla Läckström den 4 oktober 2014 13:43

  Jättefin

 2. Ulla Läckström den 4 oktober 2014 13:43

  Ulla Läckström liked this on Facebook.

 3. Emil Olsson den 4 oktober 2014 13:43

  Emil Olsson liked this on Facebook.

 4. Anna Läckström den 4 oktober 2014 22:43

  Anna Läckström liked this on Facebook.

 5. Mia Marklund den 4 oktober 2014 22:43

  Mia Marklund liked this on Facebook.