Sidan är just nu under kraftig konstruktion

2Som det säkert märks så har det hänt en himla massa saker här sedan du sist besökte sidan. Det som har hänt är att jag håller på att leka fram ett nytt tema till sidan. Det förra svar förvisso skapat 2010, men byggde på kod som jag skrev redan 1999. Så jag kände att det behövdes en liten modernisering. Det du ser idag är inte säkert att det är det som kommer att bli när det är färdigt. Eftersom jag inte har en sida som hundratusentals besökare besöker varje dag så kände jag att jag kan istället arbeta i det öppna. När jag ändrar något så ser du det direkt, på både gott och ont. Bilden ovan togs igår från Kyrktornsberget när jag var ute och gick runt lite.

  Kategorier: Bilder, Hemsidan

  Kommentarer

4 kommentarer to “Sidan är just nu under kraftig konstruktion”

 1. Aftonstjaerna den 3 oktober 2014 10:59

  @Aftonstjaerna Testar att svara igen för att se om det fungerar. Gör det inte det så skiter jag i det! 😛

 2. Roberth Läckström den 3 oktober 2014 11:01

  Test

 3. Roberth den 3 oktober 2014 11:04

  Test

 4. Zackariasson den 3 oktober 2014 12:03

  @Aftonstjaerna funkar förmodligen bättre än Mitics försvar i nhl!