God morgon!

I dag är det en stor dag för min dotter My. Det är nämligen dags för hennes namngivning. Ja för innan man gjort det här så har hon inget namn utan vi har varit tvungna att kalla henne bäbisen och liknande beskrivande namn. Men från och med i kväll kommer vi äntligen att kunna kalla henne My vilket kommer att underlätta mycket. Speciellt i situationer ute bland folk. Det har upplevts lite suspekt när man går runt med en bäbis i selen och tilltalat den med namnet bäbisen. Så det skall bli riktigt skönt!

Jag jobbar ju som vanligt den här helgen och i dag skall det bli intressant hur bra det går att köra till jobbet. I går var inga större problem dit även om vägen hem gick i 40km/h. Men vad jag har förstått så är inga lokalbussar inställda i dag och det tyder på att vägarna borde vara skottade så det skall nog gå bra!

  Kategorier: My

  Kommentarer