Trött, trött, trött

Jag är trött. Så enkelt är det. Trött. Sa jag att jag var trött? Det är mycket nu. Mycke vaken tid och nästan ingen sömn. På det står skolan och jobbet och väntar på att jag skall prestera till 100%. Vilket jag givetvis gör. Men min ork tar slut när det kommer till sådan som jag själv vill prioritera. Nu skall jag alldeles strax gå och lägga mig, inte sova, det kommer nog ta ett antal timmar på småtimmarna innan det blir något med det. Men jag kan ju i alla fall försöka.

I morgon skall jag till min VFU-plats igen och genomföra lite matematikexpriment. Det skall bli skoj att komma ut igen, fast nervöst samtidigt som det alltid är första dagen på länge. Resten av veckan är det skola varje dag innan jag äntligen är “ledig” till helgen!

  Kategorier: Hemmamys, Skola

  Kommentarer