Min vinst har anlänt! Tack Ina!

Mobile Photo 15 sep 2010 14 07 09

Jag håller för fullt på med installationen av min spelvinst från Ina på New Game +. Tack än en gång Ina! Det skall bli spännande att spela ett Splinter Cell-spel igen för det var faktiskt ett antal år sedan senast. Det var nämligen Pandora Tomorrow som var mitt senaste spel och efter det har det släppts 3 spel i serien varav Conviction är det senaste.

Så jag skall egentligen inte skriva mer här utan springa ut i köket och fixa lite mat för att sedan njuta av spelet. Måste bara tillägga att tävlingsmomentet var riktigt roligt och att jag hoppas på fler sådana bildrutetävlingar runt om i bloggsfären 😉 Tack än en gång Ina!

  Kategorier: PC

  Kommentarer

4 kommentarer to “Min vinst har anlänt! Tack Ina!”

 1. Ina (NG+) den 15 september 2010 15:23

  Yay att det kom fram snabbt och så ^^ Ha så kul nu och klappa lådan lite från mig. Det gör alltid lite ont i hjärtat att bli av med sånadär snygga plåtlådor… ;D

 2. Aftonstjaerna den 15 september 2010 15:51

  hehe, japp får ge den lite extra kärlek i hyllan 😉

 3. Familjenspel den 16 september 2010 10:46

  Kul! Grattis! Hoppas spelet är bra!

 4. niklas (megastorm) den 16 september 2010 21:18

  Tyckte tyvärr att det där spelet var lite trist – men fodralet var ju grymt snyggt =)