Helgens kap!

Nu i helgen har Steam sin vanliga helgrea. Det är här som vi PC-spelare gör våra största fynd tillskillnad från konsolägare som måste springa runt i diverse reabackslådor och leta bland lådor som ungar satt tuggade tugummin på och icke vuxna vuxna har lagt sin äckliga snusprilla i. Här kan vi sitta på våra sköna fåtöljer och i lugn och ro slanga hem våra fynd direkt i en riktigt fyndbutik som vi har framför oss. Jämför gärna med vad de “riktiga” spelen kostar på Xbox. Nä, än en gång vinner PCn mot konsol. Men nu nog med det, får ta det i en annan post någon gång. Nu till spelet i fråga, Company of Heroes med tillägget Opposing Fronts för 35 kronor.

Company of Heroes

Spelet är egentligen ett ganska vanligt RTS men med den skillnaden att du känner dig mer närvarande än i andra RTS. När jag menar närvarande så menar jag att det känns som att du själv är på slagfältet och ger order direkt där istället för att som i andra RTS vara en slags gud som svävar ovanför och ger ungefärliga order som sedan ens soldater utför.

Det här spelet är inget du behöver fundera på att köpa, slopa en 3/4-delars öl i kväll och lägg de här 35 kronorna på ett rejält spel som kommer ge dig många timmars nöje.

  Kategorier: PC

  Kommentarer

3 kommentarer to “Helgens kap!”

  1. Jonas Andreasson den 4 september 2010 16:16

    Ett riktigt klipp! Ett givet köp, då det är grymt kul i multiplayer. Och riktigt ordentliga ljudeffekter 🙂

  2. niklas den 4 september 2010 19:50

    varför stödjer inte PC-spel linux för? blir lite ledsen faktiskt

  3. Aftonstjaerna den 4 september 2010 20:06

    Det är riktigt riktigt synd att inte fler PC-spel stödjer linux. Spelen är ju det enda som håller kvar mig i Windowsvärlden. Även om nu med Windows 7 så är det ju inte lika illa ändå 😉