Varför jag länkar till andra sidor

Jag tänkte att det behövdes en förklaring till varför jag länkar till andra spelbloggar. Allt för att det inte skall uppstå några som helst missförstånd och att det alltid är bra att ha lagt alla kort på bordet i god tid innan.

Jag länkar endast till de spelbloggarna som jag tycker är värda att läsa. De jag läser själv med hjälp av RSS eller direkt på webben. Jag länkar inte till bloggar bara för att den bloggen är stor och att jag förhoppningsvis kan få en länk tillbaka. Jag skriver inlägg här för min egen skull så som jag gissar att alla andra gör med sina bloggar (ja de flesta då). Jag länkar inte till bloggar som inte delar samma värderingar som mig när det gäller frågor om alla människors lika värde oavsett kön, hudfärg, sexuell läggning osv. Den här punkten låter kanske väldigt stor för en spelblogg, men är värd att ta upp efter jag med skräck i blick läst igenom de kommentarerna som Svamprikets Tommy fick i den här tråden på Loading.se. Jag skulle aldrig i livet länka till en blogg skriven av några av de tomtarna som rörde runt som mest där. Oavsett hur stora och fina deras bloggar än må vara. Det är så att man blir mörkrädd och helst av allt skulle vilja förvandlas till en struts och sticka ner huvudet i sanden för att se ljuset.

I slutändan är det ändå bara jag själv som bestämmer vilka länkar jag har med på min sida. Jag har ingen skyldighet att länka till någon annan blogg bara för att den länkar till mig. Precis på samma sätt som det är tvärtom. En bloggare bestämmer själv vem hon/han vill länka till och har sina egna premisser som skall uppfyllas innan en länkning sker.

  Kategorier: Uppdatering

  Kommentarer

4 kommentarer to “Varför jag länkar till andra sidor”

 1. niklas den 23 augusti 2010 21:33

  bra inlägg! helt riktigt
  och tack för länken förresten =)

 2. Aftonstjaerna den 23 augusti 2010 21:36

  Tack själv! 😉

 3. Sindawilya den 23 augusti 2010 21:39

  Bra inlägg, jag håller absolut med! Jag förväntar mig inte att någon ska länka till mig (även om vi råkar vara kompisar eller jag länkat till den bloggen) och jag länkar bara till bloggar jag själv läser.

 4. Henke (spelgubben) den 24 augusti 2010 08:47

  Bra inlägg. Samma här, jag har bara länkar till bloggar eller andra sidor som jag läser eller följer. Känns meningslöst och ha en massa länkar bara för att.