Uppdaterat länkarna

Efter lite liv på twitter i går angående länkar hit och dit så har även jag tagit mig i kragen och uppdaterat mina länkar. Jag har tagit bort sådana länkar som inte har uppdaterat under 2010 medans jag lagt till länkar till bloggar som jag flöjer dagligen genom RSS. Givetvis om du känner till någon blogg som är värd att följa som jag har missat så kan du hojta till i kommentarerna till det här inlägget så lägger jag till den både här på sidan och i mitt RSS-flöde.

Testar även en ny plugin som ska “promota” det här inlägget på twitter. Det förra fungerade inte alls med svenska tecken. Så om det blir något lustigt spamdubbelinlägg på twitter så ber jag redan nu om ursäkt 😉

  Kategorier: Uppdatering

  Kommentarer

6 kommentarer to “Uppdaterat länkarna”

 1. Victoria den 23 augusti 2010 10:45

  såg att du hade länkat till mig, slänger upp en länk på min blogg till sig som ett tack 😉

 2. Peter den 23 augusti 2010 10:45

  Jag använder Twitter-tools för att den automatiskt skall skicka ut ett tweet till twitter om nya inlägg. Det tycker jag fungerar bra.

  Om du kikar in på carrotgames.se och tycker att det är en bra blogg får du gärna lägga till den också.

 3. Aftonstjaerna den 23 augusti 2010 11:26

  Tack Victoria 😉

  Peter, jag bytte till twitter-tools i och med det här inlägget och det funkade bra med åäö, glömde dock inaktivera det gamla så det blev en dubbelpost som jag var rädd för 😛

 4. Angelica den 23 augusti 2010 12:33

  Jag använder http://twitterfeed.com/ för att pusha mina inlägg på twitter! Tycker det fungerar bra 🙂

 5. EmmyZ den 23 augusti 2010 17:12

  Samma här, använder Twitterfeed. Hittade den tack vare Angelica 😉 *Copycat*

  Synd att det blev sådant rabalder om länkarna. Vem ska egentligen bestämma vilka länkar som ska finnas på en sida? Och kan man länka till alla? Det finns ju hundratals spelbloggar!

  Anyways. Du har en länk hos mig också 😀

 6. Aftonstjaerna den 23 augusti 2010 20:15

  När två av de bästa bloggarna använder Twitterfeed så blir man ju givetvis lite påverkad. Får nog kolla in det lite närmare och se hur det fungerar 😉

  Angående länkarna så anser jag att det enbart är bloggens ägare som bestämmer om hon/han vill ha länkar till någon överhuvudtaget eller inte ha länkar till någon. Att det ens är en diskussion känns helt befängt såvida en person inte har köpt en viss aktiedel i en blogg och kan på det viset kräva att få något tillbaka. Enbart genom att länka räcker inte för att få en länk tillbaka.

  Jag länkar till ett antal sidor som inte länkar tillbaka men det är inte därför jag länkar till dem. Jag länkar till dem för att jag tycker de är läsvärda, inte för att de är större(vilket alla iofs är) och på så vis kanske de länkar till mig så att jag får mer trafik.

  Känns mer som material till ett nytt blogginlägg det här än svar på en kommentar för nu bubblar det i mig 😛 Får se hur det utvecklas efter kvällsmaten!