Nytt tema på bloggen

Jag har suttit en liten stund och letat efter ett nytt tema för bloggen så att jag kan få den där nytändningen som jag behöver för att vilja blogga vidare. För blogga är något jag gärna vill men man måste få lite morötter i bland för att orka vidare. Så det här temat Ni ser framför Er nu är det bästa jag kunnat hitta och som jag därefter har redigerat lite för att passa bättre in. De allra äldsta inläggen har för smala bilder så texten går inte riktigt som jag vill runt de, men eftersom det är en nystart så tycker jag att vi skiter fullständigt i vad som en gång var.

Det vi kan se framemot nu under hösten på min blogg är fortsatta inlägg om iphonespel och möjligen även lite tips på intressanta applikationer. Rent spelmässigt kommer det antagligen bli mycket Civilization 5 vilket är det enda självklara köpet under resten av året. Det här beror delvis på att min ekonomi inte kommer att bli speciellt bra under hösten och jag får helt enkelt prioritera. Dock har jag en sjukt stor backlog på Steam så att det kommer att bli mer spelintryck det vill jag lova, dock inte de absolut senaste. Men det känns som att det finns tillräckligt med bloggar som tar upp sådant 😉

  Kategorier: Uppdatering

  Kommentarer

2 kommentarer to “Nytt tema på bloggen”

  1. EmmyZ den 19 augusti 2010 09:07

    Välkommen tillbaka 🙂 Jag gillar temat!

  2. Aftonstjaerna den 19 augusti 2010 13:23

    Tack tack! Ljust och tydligt ska det vara 😉