Snart vinner jag 105 kronor!

Jag har börjat spela på en massa odds hit och dit nu under fotbolls-VM. Om Brasilien vinner den här matchen mot Chile som de leder nu med 2-0 så kommer jag att dra in den största vinsten hittills. Nämligen 105 kronor. Det kanske inte låter så mycket, men eftersom det bara är 10 kronor som är satsade så blir det ganska bra ändå. Jag spelar ju bara för att det är skoj, inte för att jag hoppas vinna några stora pengar. Just nu ligger jag back 60 kronor så med hjälp av Brasilien så kommer jag hamna på plus igen för första gången sedan VM började!

När jag ändå håller på att svamla om sport så kan jag nämna att det i morgon dags för ännu en runda på Grundsunds golfbana. Det blir tredje gången gilt för året och nu hoppas jag att jag kan gå på mitt handicap, vilket jag bara var något poäng från senast.

  Kategorier: Fotboll, Golf

  Kommentarer