Värken är olidlig

Jag sitter här och har en sjuk träningsvärk. Som tur har jag alla lektionerna på våning 1 så att jag slipper springa i trappor. Jo visst, det finns ju en hiss på den här skolan men sedan jag fastnade i hissen på göteborgsvägen när jag var typ 8 år har hissfärder aldrig varit de samma för mig. de är liksom inte så rogivande som en hissfärd normalt är för normalt funtade människor. Jag hade även lite problem med att trycka ner kopplingen när jag körde hit och det känns som att det är värre nu så vi får se om vi lyckas ta oss hem i dag eller om vi får slå upp ett tält på parkeringsplatsen här. Vi skall ju ändå hit redan på torsdag igen!

  Kategorier: Skola, Träning

  Kommentarer

2 kommentarer to “Värken är olidlig”

  1. DD den 23 mars 2010 11:06

    haha man ser ju alltid så rolig ut när man har världens träningvärk och ska försöka gå ner för en trappa! XD

  2. Roberth den 23 mars 2010 12:19

    japp, jag verkar vara en central attraktion här idag 😛