Nackdelen med hörnparkering

Att när det kommer snö så är det inte bara en vall man måste skotta bort, man måste skotta bort en vall som är 5 meter i bredd. Jag har precis kommit in efter att ha skottat och grävt fram bilen i en och en halv timme. Jag skulle köra Anna till jobbet i morse, men det gick ju sådär bra. Hon fick ta bussen istället och komma försent till jobbet. Själv fick jag skotta bort uppskattningsvis 6-7 kubikmeter snö som låg upp mot kanten bakåt från bilen så att säga. Det är där traktorn skottar upp all snö från större delen av parkeringen, men nu hade de inte brytt sig om att ta bort det rakt bakom min bil.

Så, nu vet ni nackdelen med hörnparkering på vintern. Nu skall jag snart ta mig till skolan som jag tack vare detta hinner precis till. Hade jag inte “kört” Anna till jobbet så hade skolan blivit lidande.

  Kategorier: Övrigt

  Kommentarer