Vad vill skolan egentligen

Ibland så undrar jag vad Högskolan Väst vill. Kursen jag går nu verkar hur intressant som helst. Tyvärr verkar den även hur rörig som helst. Det är ingen som vet om vi skall till skolan på måndag eller inte. Det verkar inte så, läraren nämnde något om det men visste inte säkert fast det står inget på schemat så det är väl inget. Jag saknar även läsanvisningar på det vi skall läsa. Jag saknar information om varför vi är lediga i 3 veckor i slutet. Vad är det för uppgifter vi skall göra då. Sådant här vill jag som är någorlunda strukturerad veta i god tid. Jag förstår inte vad problemet är. Därför är det så skönt att gå en distanskurs vid sidan om som är sjukt strukturerad. Allt är snyggt uppradat in i minsta detalj. Så att högskolan väst kan, det vet jag. Frågan är bara om vissa delar inte vill eller orkar…

  Kategorier: Skola

  Kommentarer