Jag kan faktiskt laga mat!

Jag vet inte riktigt vad det har varit med mig de senaste veckorna. Jag har inte lagat middag en endaste gång. Nä, nu lät det faktiskt bättre än vad det faktiskt är. Det är ett par månader sedan jag lagade riktig middag. Nä, det är faktiskt år… Men, nog med det som varit(eller inte varit). Det viktigaste är att jag faktiskt lagade spagetti och köttfärssås(vegetarianer var god läs: sojafärssås) idag! Det blev som vanligt en blandning av det mesta jag kunde hitta i köket, från honung och svartpeppar till curry och chilisås, men det blev faktiskt helt okey till slut. Så nu är jag mätt och glad! Fick precis mail från kurssledaren på förra kursen som sade att jag var godkänd på en individuell uppgift. Vilket ger att det “bara” är två gruppuppgifter och den enskilda rapporten kvar att bli godkänd på!

  Kategorier: Övrigt, Skola

  Kommentarer