Serious Sam HD – PC

serious sam HD 1

Jag passade på att köpa Serious Sam HD när Steam hade sin rea på det. Priset låg på ungefär 50-60 kronor vilket jag tycker det var lätt värt. Jag är ju såpass gammal i gemet så det här spelet(orginalet) är nästan för nytt för att det skall ge några retropoäng. Det känns nästan som att det var i går första gången man drog i gång orginalet och förundrades över den sjukt vackra grafiken. Sedan vilka ytor! Man kunde ju springa hur långt som helst utan att det kom en vägg. Den här remaken är snyggare än orginalet, men i dagens standard så är det väl inte direkt snyggt ändå. Och ytorna är väl inte direkt så märkvärdiga heller i en tid då sandboxspel mer eller mindre känns som standard.

Det som lockar i spelet är det faktum att du kan sätta dig ner och spela i fem minuter men ändå hinna med att skjuta ihjäl över 100 monster. Det är action från första början! Så det spelet förlorar i grafik och wowkänsla vinner det på dess enkelhet.

Jag ser framemot det kommande Serious Sam 3 när nu det kan tänkas komma.

  Kategorier: PC, Retro

  Kommentarer

2 kommentarer to “Serious Sam HD – PC”

  1. Linus den 17 januari 2010 17:50

    En riktig jäkla klassiker detta!

  2. Aftonstjaerna den 20 januari 2010 19:16

    Ja helt sjukt bra är det!!! Tror jag snart har kommit igenom det nu 😉