Sidan börjar ta sig

Jag har ungefär spenderat 10-12 timmar sedan jag skrev det föregående inlägget med att få över alla bilderna och återskapa de andra sidorna som ursprungligen fanns på min sida. Det som tog mest tid var som sagt alla bilderna som i dag är lite över 1500 bilder. Tyvärr har jag inte lyckats få med räknaren på antalet bilder men det är av lite mindre betydelse. Jag sökte länge efter en bra plugin för bildalbum till WordPress men fann ingen som passade det stora bildarkiv jag har. Så då fick jag helt enkelt använda sig av mitt eget bildarkiv men jag fick skriva om koden så att den fungerade med det nya WordPresstemat som jag skapat. Det för att när jag väl bytar tema så skall jag slippa uppdatera de andra specialskrivna sidorna vid sidan om.

Det är fortfarande en del formatering på undersidorna som ännu inte är klar så det kan se lite roligt ut, men allt fungerar som det skall nu. Temat i sig är jag inte heller färdig med. Men det börjar ta sig om man säger så. Nu skall jag släppa webbutvecklandet för att ta mig ut mot Kungshamn för Fifaturneringen som går av stapeln för den sjätte gången någonsin. Önska mig och UFF lycka till! 😉

  Kategorier: Fotboll, Hemsidan

  Kommentarer