King’s Bounty – Armored Princess

screenshot8 Tidigt på 90-talet när jag bara var i de tidiga tonåren så spelade jag ett spel som hette Heroes of Might and Magic. Det var ett turordningsbaserat rollspel i fantasymiljö. I dag är serien uppe i sin femte utgåva vilken är riktigt bra även den. Men vill man ha en liten variation på ungefär samma spel så är Kings Bounty en utmärkt väg att gå. Jag har spelat Armored Princess men det finns även med undertiteln The Legend. Vad jag själv har sett så verkar inte spelen skilja sig så väldigt mycket och jag kommer att spela igen The Legends också.

Den största skillnaden mellan HoMM och Kings Bounty verkar vara att du inte har lika mycket micromanagment i städerna utan att de mer fungerar som ett ställe där du köper nya vapen och nya gubbar till din armé. Så gillar du HoMM så är detta ett givet köp!

Snabbar du dig så kan du köpa både Armored Princess och The Legends för ungefär 120 kronor på Steam då de har 75% rea på de båda spelen i ett paket.

  Kategorier: PC

  Kommentarer