Det är ganska halt ute

I dag gick jag runt lite med kameran och mitt stativ ute vid strandpromenaden. Jag tänkte att det var halt så jag tog det försiktigt ner för en backe och vips så låg jag på backen. Jag hade satt kameran på stativet och både kameran och stativet gick även det rakt i backen. Kameran fick sig ett fnatt efter smällen och ville inte fungera längre. Stativet gick i två delar så det har jag nu slängt på tippen. Jag tror kanske att kameran klarade sig för jag har nu här hemma fått liv i den och det går att ta bilder med den. Men det återstår väl att se i längden om det är något inne i den som ramlat sönder.

Så bilderna då? Nä, det blev inga bra och inte så många heller för den delen.

Jo, jag fick även en liten bula på min högra armbåge. Lite rött efter själva smällen i backen och så nu efter växer det ut som om det vore lite varbildning inne i själva armbågen. Jag vet inte, ömt är det i alla fall.

  Kategorier: Övrigt

  Kommentarer

Inga kommentarer är tillåtna längre.