Ändrat bakgrundsbilden

_MG_0622
Ja det fick bli denna bilden på Uddevallabron som jag valde till ny bakgrundsbild. Den här bilden tog jag inte i dag utan tidigare i år, februari vill jag minnas när det var riktigt kallt. I dag är annars en vanligt tråkig decemberdag. Det är grått, lite lätt regn hänger i luften och inspirationen för att gå ut och ta några nya bilder infinner sig inte ens när jag inte tittat ut genom fönstret på nån halvtimme.

I dag har jag annars planerat in skolarbete. Det är en rapport som skall läsas klart till imorgon. Sedan skall jag över till mamma för söndagsmiddag. Skönt att få god mat lagad då jag inte är kapabel till att laga mat själv. Eller ja, när jag väl gör det så blir det väl ätbart men det gäller ju att ta steget att gå ut i köket och börja röra bland ingredienser och allt vad saker där ute kallas. Det var så bekymmersfritt innan jag förstod att sådana där nudelpåsar med smak för typ 2 kronor stycket inte var så nyttiga. Då var det bara att slänga in dem i en tallrik med vatten i micron. Två minuter och klart!

  Kategorier: Hemsidan

  Kommentarer

Inga kommentarer är tillåtna längre.