Godkänd på matematiktentamen

Fick precis nu reda på att om jag inte fått något mail från vår lärare så har vi blivit godkända på matematiktentan. Så nu hoppas jag att det inte är något fel på min mail för jag har inte fått något mail från honom. Så jag tar väl ut så här lite i förskott att jag klarat av matematikdelen i kursen. Får det definitiva beskedet under nästa vecka då vi är tillbaka i skolan igen. Ja för nu går jag ut på den sista VFU-veckan för det här året. Och jag tycker att det går alldeles för snabbt. VFU-perioderna kunde gott vara dubbelt så långa så att vi lärde oss dubbelt så mycket. Jag menar, perioderna på högskolan är ju ändå bara med en 2-3 besök i veckan. Skulle dessa klämmas ihop lite bättre så hade vi hunnit med dubbla VFU-perioder. As simple as that!

  Kategorier: Skola

  Kommentarer

Inga kommentarer är tillåtna längre.