Har satt upp taklisten idag

image254248512.jpgNu har jag då äntligen fått upp taklisten som i mitt fall består av en 10 meter lång båt-tamp. Anledningen till att det blev den här lösningen istället för en traditionell trälist var bland annat att det kändes mysigare och att det var lättare då inte många hörn och kanter är raka någonstans alls 😉

Har varit ute och sprungit två dagar i sträck nu och det har gått jättebra. Det är som vanligt ”milen” här ute som jag springer. Jag har ännu inte bestämt mig om jag kommer att springa lite senare i dag också.

Sedan har jag ju köpt skolböcker för nästan 2000 kronor också! De ligger här i 2 vita kassar och väntar på att jag skall börja läsa i dem. Det var ju några kapitel som skulle läsas redan till nu på måndag, så det är väl bäst att jag tar tag i det snart. Fast inte riktigt än 😉

  Kategorier: Personligt, Träning

  Kommentarer