Skitväder gånger 748

image1659336400.jpgI dag har det varit såkallat skitväder. Skitväder är ett sådant väder som gör att det förhindrar en att göra vad man vill. I dag har skitvädret hindrat mig för att ta en joggingtur. Vissa snackar om att det inte finns dåligt väder utan bara dåliga kläder. Men när tusan såg ni någon ta en joggingtur med gummistövlar, full gallonutstyrsel och ett paraply senast? Precis! Och då syftar jag inte på stockholmaren som springer till tunnelbanan när denna skall ut till förorten och vädret är lite ostabilt.

I morgon är den här lediga veckan över eftersom jag börjar jobba igen på måndag. Visst sen är jag ledig i tre dagar från jobbet. Dock är jag medtvingad till lane loge på onsdag så den dagen ser bag inte som ledig. Knappast tisdagen heller eftersom jag psykiskt måste få och förbereda mig för de intryck onsdagskvällen säkerligen kommer att ge. Jag mår fortfarande lite dåligt när jag tänker tillbaka på den regniga februarinatten när jag senast blev medtvingad på något liknande. Aja, inte tänka mer på det, som sagt, lång tid kvar, 95 timmar, 48 minuter och 53 sekunder i skrivande stund. Andas…

  Kategorier: Personligt, Träning

  Kommentarer