iPhonespel – Wolfenstein RPG

image416531650.jpgJag var bara tvungen att köpa det här spelet också. Tycker det osar kvalitet bakom det mesta id software tar i. Jag spelade föregångaren till det här spelet Doom RPG på min gamla SE W800 en gång i tiden. Då tyckte jag att det var det absolut bästa spelet på en mobiltelefon någonsin. Ja det var ju nästan på den tiden då snake var det häftigaste man kunde lira på en telefon.

Wolfenstein RPG spelas precis som sin föregångare. Man går ett steg för varje turné. Man skjuter ett skott för varje turné och sedan är det motståndarens tur. Kontrollerna är helt underbara och här borde faktiskt fler spel ta efter(host duke host nukem 3D hmmpf). Så för dig som gillar actionrpg, om man nu kan kalla detta för det så är det ett givet köp.

  Kategorier: Mobilspel

  Kommentarer