En iPhone 3GS är inhandlad

Nu har jag då också fallit för hypen runt den här iphonen. Efter att ha dragits med en SonyEricsson p1i i snart 2 år fick jag nog. En tråkigare telefon tror jag man får leta efter länge. Skillnaden mot iphonen är sjukt stor vilket jag märkt efter bara en dag med den i min ägo. Jag har givetvis inhandlat en hel del spel till den också vilket är så sjukt enkelt. Bara att klicka ett klick och vips så dras det pengar från kortet och spelet ligger installerat och klart på telefonen. Det är ju sånt här vi vill ha vi konsumenter. Och visst vill tillverkarna det också! Läste om den här ifart, pruttapplikationen som under 22 december förra året drog in en 80000 kronor till tillverkaren. Detta under bara en enda dag. Under juldagen blev det lite mer, 200000 kronor denna dagen. Och detta rakt ner i fickan efter Apple har fått sin del. Så visst finns det en guldgruva här, och egentligen så är det ju faktiskt en win-win-situation. Att lägga 7 ynkliga spänn på en pruttapplikation är någon som man inte ens behöver tänka över om man har råd eller inte.

Återkommer säkerligen med tips och vad jag tycker om spelen och applikationerna jag köper. Just nu har jag fullt upp att leta flera spel 😉

  Kategorier: Mobilspel

  Kommentarer