iPhone 3Gs

Jag kommer att skaffa en ny spelmaskin under juli månad. Har tröttnat på min gamla Sony Ericsson p1i som jag nu haft i snart 2 år. Den har iofs gett mig lite spelglädje med scumm och Monkey Island, men det är väl ungefär där glädjen slutar. Vad jag har förstått så är ju iPhonen en ypperlig bärbar spelmaskin som jag säkerligen kommer att köpa mängder av spel till. Faktum är att jag redan nu har köpt Peggle till den på iTunes eftersom det var rea på det spelet och att det faktiskt går att köpa spelen där utan att man har någon telefon. Så i dag har jag även suttit och skummat igenom lite fler spel som jag lagt till i kölistan på att köpa. Wolfenstein 3D ligger bra till men eftersom Doom classic kanske hinner släppas innan jag får köpt min telefon så blir det säkert det istället. Har dock inte hittat något Tower Defense-spel som jag fastnat för. Får fortsätta leta under veckan som kommer. Längtar nu bara så mycket efter att få öppna upp iPhonelådan och sätta tänderna i alla härliga spel till den 😉

  Kategorier: Mobilspel

  Kommentarer