Ut mot kusten

I dag skall jag ut till Bovallstrand för att ha terminens sista klassfest. Det kommer att bli riktigt skoj och jag kommer även att slippa sova över. Den meningen var inte att leka med kände jag här. Inte för att det är något farligt att sova där ute men för att det är skönare att vakna upp i sin egna säng hemma. Så ett tack till chauffören Ida lämnar jag här och nu 😉

Löpningen i dag blev inte riktigt som jag hade tänkt. Jag började springa runt skogen för att efter 3 km få ont i knät så jag var tvungen att gå hem istället för att springa vidare. I morgon kommer jag att vila knät så att det är i form igen inför söndagens löpning med Anna. Jag tror det kan vara vettigt att vila åtminstone två dagar av sju så att leder och sådant hinner med. Ja, man är ju inte sexton längre 😉

  Kategorier: Fest

  Kommentarer

Inga kommentarer är tillåtna längre.