World of Warcraft

image

Jag har köpt en ny 22” skärm som jag skall ha ute i stugan under sommaren. Dock är det ju inte sommar riktigt än så jag kommer att ha den här hemma i någon månad till. Och se vad mycket roligt man kan ha med två skärmar bredvid varandra 😉 Jag har inte konfigurerat alla addons riktigt som jag vill ha det än. Ute i det svarta utrymmet till höger är tanken att mitt party skall finnas, även de buffar som håller på att ta slut samt lite annat bös som går att ha. Upplösningen jag kör på är 3360×1050 vilket ger en sjukt massa plats åt massa underbara addons. Detta är ju perfekt för en prästhealare som jag som egentligen bara har en massa rutor uppe när jag spelar och ser egentligen inte så mycket av själva spelet 😉 Så Ni som har två skärmar stående och som spelar World of Warcraft, sätt samman dem och njut!

  Kategorier: PC

  Kommentarer