Gears of War 2

 

gears_of_war_2Jag klarade Gears of war 2 för några dagar sedan. Det tog ungefär 2 dagar att klara och jag tyckte det var riktigt bra! Så som första spelet jag har spelat på Xboxen som jag köpte i helgen så måste jag säga att jag är mer än nöjd med kontrollen som är på denna konsolen. Killzone 2 har jag lagt helt åt sidan sedan inköpet och jag har nog bara kommit en 2-3 timmar in i singleplayer-kampanjen. Det känns inte som att det lockar något just nu. Till xboxen har jag även köpt Fable 2 och Mass Effect. Sedan följde det även med Halo 3 och Halo Wars. Halo 3 har jag spelat en 4-5 timmar i både kampanjläge och multiplayerläget. Halo 3 suger totalt på alla punkter! Det var den sämsta skiten jag har spelat på många, många år. Jag kommer inte att spela det igen. Däremot var Halo Wars ett ganska trevligt spel som jag säkerligen kommer att ge ett par timmar till emellanåt.

  Kategorier: Xbox

  Kommentarer