Börjat spela Fable 2

fable2boks

Jag har börjat spela lite Fable 2 nu efter jag klarat av Gears of War 2. Jag blev helt tagen av den vackra grafiken i början av spelet då man som liten springer runt i en snöig stad. Helt sjukt mysigt! Jag har spelat ungefär 4-5 timmar och är fortfarande helt såld på spelet. Jag tycker dock att de magiska krafterna är lite tråkiga att använda. Jag har nyligen köpt en svärd som jag dock ännu inte hunnit testa men jag hoppas att det skall fungera som ett bra komplement till mina eldbollar.

Jag spelade häromdagen och såg helt plötsligt en liten ljusboll som åkte runt väldigt snabbt och konstigt runt omkring mig. Jag fattade först inte vad det var men förstod efter en stund att det var Spjauer från Spelradions forum som också spelade samma spel och var på samma ställe som mig. Jag fick några saker av honom men förstod aldrig hur jag skulle säga tack eller så i spelet. Jag förstår inte riktigt vad det är bra för heller egentligen och varför man inte kan se gubben istället för en ljusboll.

  Kategorier: Xbox

  Kommentarer