Det luktade rök

I går var vi då på Mortens och kollade in de här Larz Kristerz. Jag tycker det är väldigt skönt nu för tiden att gå ut på krogar eftersom man inte luktar som en rökbomb när man kommer hem. Men nu för första gången sedan det blev förbjudet att röka på krogar så luktade man rök när man steg innanför dörren här hemma. Jag gissar att det berodde på att det var kö för att komma in. Vi stod där kanske bara i 3-4 minuter. Men eftersom det var anlagd en rökruta precis bredvid så fick vi stackars köande gäster stå och inandas denna förgiftning medans vi frös ihjäl och väntade på att få komma in. Varför kan de inte lägga dessa rökrutor typ lite längre ifrån kön än direkt på den. Borde det inte vara förbjudet att röka vid dörrarna till krogarna? Jag menar att de som röker måste ju ändå gå ut och frysa, så varför kan de inte gå 10 meter till andra sidan av gatan och röka då?

  Kategorier: Personligt

  Kommentarer