Halland

Vi har varit i Halland på besök för ett tag sedan. Tänkte att det vore på sin tid att slänga upp ett antal bilder från vår lilla bilresa dit. Denna gången rör det sig om 10 stycken bilder som är placerade under kategorin Sverige.

Det var skönt att vi kunde åka tur och retur med en tank. Känns som att det inte hade gått med min gamla bil. Något som jag irriterade mig på stort denna färden var dock alla de små söta fåglarna som förväxlade vår bil med en snabbgående bajamaja. Det fullkomligt öste ner fågelbajs på rutan och motorhuven. Speciellt under resan ner. Kom säkert en bajs var femte minut och då överdriver jag inte.

Vi bodde som sagt i en campingstuga i Tylö Sand. Jag var ju lite nyfiken på denna beryktade badstrand. Var den verkligen något att ha? Är vattnet varmt här året runt? Efter att ha testat att bada här så kommer jag ge badstranden 2 av 5 kalla fötter. Det är inte varmt året runt. Stranden är jobbig att komma till. Det fanns ingen livräddare i dess torn som kunde gripa in vid eventuellt behov från oss badare.

På hemvägen åkte vi in i Varberg för att äta lite glass och strosa runt lite i den vackra staden. Mycket trevlig stad, men kanske även här lite väl dött för vår smak. Fast, en söndag långt innan sommarperioden så kanske man inte skall kräva för mycket. En intressant sak såg jag dock på en affärsgalleria. På söndagar vid lönehelg har de öppet medans de andra söndagarna är det stängt. Mycket klokt beslut av galleriägarna. Så borde det vara överallt. Stängt när det inte är några folk som handlar och öppet då folket är där. Tänk om Torp Köpcentrum kunde anammat detta!

  Kategorier: Semester

  Kommentarer