Winnerbäck

I dag har jag varit och lyssnat på Lars Winnerbäck här i stan. Man var ju bara tvungen att gå när han kommer ända hem till mig så att säga.

Timmen innan konserten var i gång fick jag, Anna och Mia komma in bakom scen och träffa Lars som gärna ville ta lite kort på oss för något som han kanske skulle använda i framtiden till något. Han skulle höra av sig till oss om det blev aktuellt att använda matrialet. Som vanligt blir jag ju ruskigt dålig på bild så den chansen är nog ganska liten.

Konserten i sig var helt underbar. Musiken är som redan alla vet görbra. Jag har aldrig sett Lars tidigare live så det var något helt nytt för mig. Kan bara säga att han är grym på scen. Ljusteknikerna hade verkligen gjort sin läxa och lyfte hela gymnastiksalen med dess otroligt vackra ljusspel som växlade till varje låt som gick.

Sammanfattningsvis, en mycket lyckad kväll som jag inte hade velat missa. Har du chansen att gå på denna turne, gör det!

  Kategorier: Musik

  Kommentarer