Besök i Chania

I dag har vi varit i den stora staden Chania. Vi har gått runt och myst i de små gränderna. När jag säger att vi har varit så säger jag lite fel. Vi är nämligen fortfarande i Chania. Vi sitter på en stor busshållplats och väntar på bussen.

Systemet med bussar funkar lite annorlunda mot vad vi är vana vid hemma i Sverige. Bussen har en tid den skall avgå men dock ingen bestämd plats. När vi frågar henne som sålde biljetterna var bussen går ifrån så pekar hon över hela den stora parkeringsplatsen.

Det finns heller inget direkt nummer på bussen som vi skall med utan den är olika från gång till gång.

På bilden Ni ser så står jag vid kajen i Chania. Det var väldigt vackert här. Så vi skall nog tillbaka hit. Men vi kanske tar en taxi den gången.

Uppdaterat via mobiltelefonen

  Kategorier: Semester

  Kommentarer