Lite nya bilder ifrån Visingsö

Nu har jag äntligen fått för mig att jag skulle plocka fram de bilderna ifrån Visingsö som jag tog i september förra året. Det var en mycket vacker tur genom ett helt underbart landskap med mycket historia. Faktum var att vi precis hade läst klart böckerna om Arn innan denna trippen. Så vi hade alla platserna i nära minne när vi for genom västra götaland. På vägen hem besökte vi de i böckerna mycket centrala platserna, Gudhem och Varnhem. Det var något utöver det vanliga. Man riktigt kände att här har Arn och Birger Jarl verkligen varit. Mycket häftigt. Vi planerar att i framtiden även besöka lite fler orter som har figurerat i Arnböckerna. Detta kan ju bli aktuellt nu när filmen om Arn är i görningen.
 
30 stycken bilder blev det denna lilla trippen och Ni hittar dem under den sprillans nya kategorin Sverige. Denna kategorin gjorde jag för att placera alla bilder som inte hör hemma någon annan stans på sidan. Till skillnad mot tex Koster som är en plats där jag återkommer ofta till så behöver inte Visingsö en liknande fast plats på sidan. Detta kan givetvis ändras med tiden beroende på vad som händer.
 
Jag bara måste få tycka att det är helt underbart att sitta här, nyligen hemkommen från sommarstugan där det har varit härligt väder och nu titta ut i fönstret och se det ösa ner snö. Detta är väl den sista och obligatoriska aprilsnön som alltid kommer så där lagom när man äntligen tror att den är borta för gott. Får vänta lite med däckbytet tills den är bortsmält nu.
  Kategorier: Bilder, Semester

  Kommentarer