Äntligen framme

Nu har vi äntligen kommit fram till Hemsedal efter en minst sagt lång bussresa. När vi hade åkt ungefär 5km och passerat Torps köpcentrum så var vi bra trötta på det halva testosteronöverfyllda hockeylaget från Göteborg. Då hade de skrålat och överröstat deras bandspelare i 10 minuter. Och detta följde med oss i dryga 40 mil norrut. Sedan klagade de på att dom var bakfulla och med det tystade allsången.

Nu är vi i alla fall här. Så då tänkte vi gå och handla i den lilla butiken som ligger 100 meter från
stugorna. Problemet var bara det att där låg det ingen affär kvar. Så varken bröd eller mjölk blev det denna kvällen. Vi bestämde då att vi får traska in till byn i morgon efter skidåkningen och inhandla maten då. I morgon bitti blir det svindyr frukostbuffé i stället.

Bilden är tagen framför Tvn i vår stuga då vi ser på filmen Paradiset.

Uppdaterat via mobiltelefonen

  Kategorier: Semester

  Kommentarer