Mobloggen omgjord

Som Ni kanske redan har läst i mitt nedanstående inlägg ifrån en buss någonstans i västra götaland så har jag gjort om mobloggen lite grann. Jag har helt enkelt tagit bort mobloggen ute till vänster. Dock finns det gamla arkivet kvar då det faktiskt fanns några bilder i alla fall. Detta hittar du nu under Info.

Det nya är att jag numera skickar in uppdateringar direkt till huvudsidan där du läser detta. Känndes tidigare som att de bilder som låg nere i vänster kanten inte syndes tillräckligt. Nu går det knappast att missa dem. Även om jag inte har en bild att uppdatera sidan med så kan jag givetvis uppdatera den utan bild bara för att jag kanske vill berätta något som hänt och inte har tid att leta upp en dator. Detta är givetvis en underbar funktion för mig då jag är ute på resande fot. Ni kommer att på sista raden av inlägget se att det står Uppdaterad via mobiltelefonen på de inlägg som är just uppdaterade via mobilen. Förra inlägget var alltså första försöket med en bild som jag tog för en vecka sen som egentligen inte har något med inlägget att göra, men är med bara för en test av mitt script och dels för att visa vad min nya mobilkamera klarar av i sämsta upplösning.

  Kategorier: Uppdatering

  Kommentarer