Första fotbollsmatchen

Så då var man nyss hemkommen ifrån den första utav 6 matcher på vårsäsongen. Det blev dessvärre en förlust med 1-4. Kändes dock helt rättvist. Det andra laget ägde matchen och hade säkerligen ett bollinnehav på över 65-70%. Dock så chocköppnade vi med att göra 1-0 efter bara några minuter. Det kom efter en snygg smörpass från Bagartobbe till mig som enkelt kunde vinkla in den i helt öppet mål. Motståndarna såg därefter lite chockade ut. Vi släppte tyvärr in dem i matchen igen 4-5 minuter före halvtidsvila.

Där var det något som hände. Jag antar att det var orken som inte ville vara med oss längre. Med bara 1 avbytare så gick det inte att hålla samma tempo som med deras 3 avbytare. Andra halvlek slutade med 0-3 i motståndarnas fördel.

Matchen kunde säkerligen ha slutat med ännu mer baklängesmål om det inte vore för våran storspelande bagarpatrik i målet.

Nu glömmer vi den här matchen och ser framemot nästa tisdag då vi antagligen är lite mer ihopspelade och har ett par avbytare till på bänken.

  Kategorier: Fotboll

  Kommentarer