7 nya bilder

I tisdags så var jag ju ledig. I och med detta så passade jag på att ta en tur ut till Skeppsviken. Med kameran i högsta hugg knäppte jag iväg en salva på 50-60 bilder. Det var dock lite smått oinspererande att det var så kallt. Det krävs som sagt en god portion mod för att sätta sig ner på ett svinkallt berg med jeans på sig när det är si så där -10 grader.

Men 7 bilder blev det utav dessa i alla fall. Både bra och mindre bra samt någon dokumenterande bild bara. Ni hittar dem under kategorin Uddevalla.

I dag jobbar jag kväll så några mer bilder blir det väl inte tagna idag. Men i går när jag åkte till jobbet såg jag en av de mest fantastiska soluppgångar jag någonsin sett. Precis när bussen kom över kullen och man ser kanalen i Trollhättan så kom solen upp i knallröd skepnad. Ur fabrikskorstenarna vällde det ut rök och tillsammans med den kalla isdimman så hade det varit en perfekt bild. Tyvärr så gjorde min kameramobil inte det jobbet jag hade velat. Får fundera på att åka dit med bilen någon gång då jag inte skall jobba eftersom jag inte kan släpa med mig kameran till jobbet.

I helgen är jag ledig och har egentligen ingenting inplanerat. Kanske en tur upp på Herrestadsfjället. Vädret får bestämma det. Man kan ju hoppas för där uppe är det vackert och insperationsgivande.

  Kategorier: Bilder, Personligt

  Kommentarer