4 nygamla bilder

Har gått igenom lite bilder från i höstas som jag tog med min då nya kamera. Kameran är väl fortfarande ny men det var inte poängen. Eftersom jag då höll på och fortfarande håller på att leka mig fram med kameran så är det kanske så att jag inte massproducerar bilder på samma sätt som tidigare. Detta är dock i förlängningen bara bra för kvalitet går alltid vara kvantitet. Dessa fyra bilder hittar Ni under kategorin Uddevalla.

Jag hade även nu i vinter hoppas på en vit vinter så man kunde gå ut och ta lite vackra vinterbilder då snön ligger läckert på träd och mark. Det borde ju bli fler tillfällen i år att ta dessa bilder innan sommaren kommer. Trots det nu mycket milda vädret. Har dock säkert så otur att då den dagen kommer så arbetar jag så länge det är ljust ute och nästa lediga dag så är snön borta igen. Aja vi får väl se.

  Kategorier: Bilder, Personligt

  Kommentarer