Äntligen bilderna från Bulgarien

Så nu har jag äntligen efter en månads vila från bildredigering fått upp bilderna från Bulgarien. Det rör sig denna gång om 57 stycken och Ni hittar den under Bilder därefter Bulgarien länken här till vänster.

Notera nu att detta är ett gäng dokumenterande bilder och inga direkta skönbilder i den mening som jag brukar ta när jag är på semester. Varför var det nu på detta viset denna gången då kanske Ni undrar. Jo, helt enkelt för att jag saknade totalt insperation då vi bodde i Sunny Beach som bara var ett litet ställe med mängder av hotell och massa turistaffärer vilka de flesta var totalt ointressanta. Men i alla fall, håll till godo med dessa kanske inte jättevackra men dock mycket intressanta bilderna som visar Bulgarien totalt ocensurerat.

  Kategorier: Bilder, Semester

  Kommentarer