8 nya bilder från Rörbäck

Nu så har jag gått igenom de dryga 50 bilderna jag tog i Rörbäck i söndags. Det blev bara 8 kvar utav dessa. Men visst är 8 bilder bättre än inga bilder alls? Du finner dem under länken Bokenäs här till vänster.

Jag har förövrigt kommit över den största besvikelsen över att jag blev kassörska nu. Det är nästan så att jag ser fram emot att sätta mig i kassan första dagen då vi öppnar. Detta finns det givetvis anledningar till att det är så. Dessa känner jag dock inte för att skriva ut här så de finns för allmän beskådning. Kort och gott så kan jag sammanfatta det med att den som kommer jobba i mejeriet där jag ville jobba kommer att få fruktansvärt mycket att göra. Påfrestande både psykiskt och fysiskt.

Annars så söker jag hela tiden efter ett arbete där chefen uppskattar det jag gör och ger mig det förtroende som jag är värd.

En sista tankeställare bara, Lidl’s personalpolitik kanske inte är så illa i jämförelse med svenska motsvarigheter på lågpris-matkedjor ändå.

  Kategorier: Bilder, Personligt

  Kommentarer