Matteprovet och SEMI!-finalen…

Jepp, idag har jag haft mitt andra matteprov i matte c. Allt gick bra tills dess att jag kom fram till ett par helt vanliga och väldigt enkla ekvationer. Då sa det helt stopp och jag visste inte någonting alls. Helt hjärndött var det och jag bommade säkerligen lätt på dessa tal.

Nu över till något riktigt kul. Malmö har för 2 dagar sedan slagit ut svenska mästarna Färjestad i kvartsfinalen och står nu mot ett lättare motstånd, nämligen Modo. Modo har tagit ut sig helt och hållet under serien och kommer att åka ur semin med 3-1 i matcher, precis som Färjestad gjorde. Modo hade nämligen till och med problem med Frölunda i kvarten och har man det så har man inget att göra i en svensk semifinal i ishockey. Inte 1999 i alla fall.

  Kategorier: Personligt, Skola

  Kommentarer