Namn: Roberth Läckström
Född: 5 november 1979
Skostorlek: 42
Äter: Pizza med skinka, banan och curry
Dricker: Coca-Cola och mjölk
Sysslar med: Studerar systemvetenskap vid HTU i Uddevalla.

 

 

 

 

 

Historia: Föddes i staden Uddevalla 1979. Växte också upp här. Gick i grundskolan som alla andra barn. Kom sedan in på ett sidospår då jag läste handelsprogrammet vid Agnebergsgymnasiet. Därefter jobbade jag på OBS i 15 månader isstället för att göra lumpen. Började sedan läsa upp några ämnen vid komvux som i sin tur gjorde att jag kom in på högskolan i trollhättan/uddevalla. Och här är jag nu.

Vad jag vill jobba med: Okey, det är här som alla arbetsgivare kan börja öppna ögonen. Jag kunde visserligen gjort en med standarduppställning på detta men det passade inte riktigt in här. Jo, ett yrke som skulle passa mig perfekt är webdesigner, layoutare eller något med reklam att göra. Och kanske skulle det i jobbet ingå att man var tvungen att åka till varmare länder så man får en lite vidare syn på världen.

Vad har jag jobbat med: Som jag sade i historian har jag jobbat på golvet som försäljare på OBS i uddevalla i 15 månader. Jag har även varit en del i framtagandet av en lokaltidning här i stan kallad Västsidan. Som fotograf har jag bla tagit bilder till vinnsäters hembygdsgård's vykort. Samt en del andra ströjobb med fotografering att göra.